Informații despre RETURUL produselor cumpărate on-line

În calitate de Client puteți denunța unilateral contractul cu S.C. AUTOMATIZĂRI DUPLEX S.R.L fără a invoca un motiv și puteți returna produsul (produsele) cumpărat(e) on-line de pe site-ul http://www.automatizări-clădiri.ro/, în termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014), numai în scris, termen calculat astfel:

de la ziua la care intrați Dvs. sau o parte terță, altă decât transportatorul, indicată de Dvs, în posesia fizică a produselor sau, în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate printr-o singură comandă și livrate separat, de la ziua la care intrați Dvs. sau o parte terță, altă decât transportatorul, indicată de Dvs, în posesia fizică a ultimului produs.

Astfel, în situația în care decideți să va retrageți din contractul cu S.C. AUTOMATIZĂRI DUPLEX S.R.L pentru produsele achiziționate on-line de pe site-ul http://www.automatizări-clădiri.ro/, este obligatoriu să ne informați în ce privește această decizie înainte de expirarea termenului de retragere, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin una din următoarele variante:

a)- prin poștă la adresa S.C. AUTOMATIZĂRI DUPLEX SRL, punct de lucru Calea Călărașilor 179 Bl. 49 Et. 6 Ap. 17, Sector 3, București,

b)- prin e-mail la comenzi@automatizări-clădiri.ro

c)-  utilizând formularul de contact direct de pe site-ul http://www.automatizări-clădiri.ro/

urmând să primiți confirmarea de primire a declarației de retragere.

Declarația de retragere, indiferent de forma de transmitere aleasă, trebuie să conțină minim următoarele: date client (nume, prenume, adresa, e-mail, telefon), numărul și data facturii, data livrării produsului (produselor), informații de identificare a produsului (nume, cantitate, cod, nr.serie, după caz), motiv retur.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, intacte, în ambalajul original, neutilizate și nezgâriate. În caz contrar ele pot fi reexpediate clientului, returul nefiind acceptat.

De asemenea, NU se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, intervenții neautorizate etc. Puteți returna produsele doar prin intermediul oricărei firme de curierat. Nu se acceptă retururi făcute prin Poștă Română sau prin altă modalitate. Cheltuielile pentru returnarea produselor sunt suportate de Client.

Adresa pentru returnarea produselor este: S.C. AUTOMATIZĂRI DUPLEX SRL, punct de lucru Calea Călărașilor 179 Bl. 49 Et. 6 Ap. 17, Sector 3, București.

Produsul returnat trebuie să fie însoțit de factură de livrare, certificatul de garanție (acolo unde este cazul) și formularul de retur completat cu informațiile din declarația de retragere..

S.C. AUTOMATIZĂRI DUPLEX S.R.L  va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 zile de la dată primirii returului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar în contul IBAN specificat de Client în Formularul de Retur.

Dreptul de retragere din contract nu se aplică în cazul clienților persoane juridice.

Pentru informații suplimentare legate de returul produselor puteți transmite solicitări pe adresa de e-mail: comenzi@automatizări-clădiri.ro